• 24 ώρες 7 ημέρες
  • Agiou Athanasiou, Kontochori, Santorini
  • +30 6909354573

Παραλαβη

Τοποθεσία παραλαβής αυτοκινήτου *

Ημερομηνία/Ώρα παραλαβής*

Επιστροφη

Τοποθεσία παράδοσης αυτοκινήτου *

Ημερομηνία Παράδοσης/Ώρα*

  20 € 

Εκπτωση

Πληρωμή με κάρτα

Σε σύνδεση

Πληρωμή με κάρτα Online
ΕΚΠΤΩΣΗ 20 €
Santorini rent car

SANTORINI RENT CAR-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Δωρεάν παραλαβή από το αεροδρόμιο

Η ενοικίαση αυτοκινήτου της Σαντορίνης προσφέρει αυτή την υπηρεσία, επιτρέπει στους πελάτες να παραδίδουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τους κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο και να τους επιστρέφουν απευθείας στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή τους

Pick-up at the Port

With this service with a extra charge of 10 euro, customers can have their rental car delivered to them upon their arrival at the Athinos port and returned directly to the port upon their departure, making their travel experience seamless and hassle-free.

Δωρεάν παραλαβή από το ξενοδοχείο σας

With this service (ΟΙΑ extra charge 10 euro), customers can have their rental car delivered to them  at the Hotel and returned directly to the port or Airport  upon their departure, making their travel experience seamless and hassle-free.

Δωρεάν Παιδικό Κάθισμα

Είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας ταξιδεύει με κατάλληλο παιδικό κάθισμα. γι' αυτό προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου που είναι κατάλληλα για το βάρος και το μέγεθός τους και είναι σωστά τοποθετημένα στο rent a car.

Δωρεάν GPS σε κάθε όχημα

Συνολικά, η ύπαρξη GPS σε κάθε όχημα είναι ένα βολικό και πολύτιμο χαρακτηριστικό που μπορεί να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες που νοικιάζουν αυτοκίνητο, διευκολύνοντας την εξερεύνηση νέων τοποθεσιών.

Polisy καυσίμου Same to Same

Santorini Rent Car με αυτήν την πολιτική, θα λάβετε το αυτοκίνητο με μια συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμου που έχει απομείνει στο ρεζερβουάρ. Το ποσό αυτό θα σημειωθεί από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Στη συνέχεια, πρέπει να επιστρέψετε το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που έχει απομείνει στο ρεζερβουάρ.

Εξαιρετικές Υπηρεσίες

Χάρη στην εξατομίκευση και την εμπειρία, η Santorini Rent Car κατάφερε να γίνει η εταιρεία με την καλύτερη βαθμολογία από πελάτες για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη. Η ποιότητα και η διαφάνεια των υπηρεσιών είναι τα πρότυπα που θα σας κάνουν να επιστρέψετε για να νοικιάσετε μαζί μας.

24 Ώρες Υποστήριξη

Η 24ωρη υποστήριξη επιτρέπει στους πελάτες μας να λαμβάνουν βοήθεια και υποστήριξη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για ταξιδιώτες που μπορεί να αντιμετωπίσουν απροσδόκητα ζητήματα ή έκτακτες ανάγκες.

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Το Santorini Rent Car προσφέρει απεριόριστα χιλιόμετρα σε όλες τις ενοικιάσεις, είναι ένα βολικό και πολύτιμο χαρακτηριστικό που μπορεί να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες που νοικιάζουν αυτοκίνητο, διευκολύνοντας την εξερεύνηση νέων τοποθεσιών.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Davide Messina
Davide Messina
09/08/2023
Alta professionalità. Auto perfetta, pulitissima ed in ottimo stato. Sono stato anche pazienti ad attenderci.
Kws Dak
Kws Dak
07/08/2023
Εξυπηρετικότατοι και με χρήσιμες πληροφορίες!!
Camran JAHAN
Camran JAHAN
29/07/2023
Excellent renting company Professional and nice service, price affordable and good cars + customer service from Yannis and Alexander
Brett Blumstein
Brett Blumstein
22/07/2023
They did a great job, very responsive in helping us rent some cars and during the rental. Also helped us figure out where to go. Would definitely use again next time!
ioannis sklavos
ioannis sklavos
09/07/2023
Ότι είχαμε συμφωνήσει αυτό και έγινε! Χωρίς κρυφές χρεώσεις των περισσοτέρων και με προσωπική επαφή άριστη που για μένα είναι και το κυριότερο!

Τι πρέπει να γνωρίζετε για εμάς

Καλώς ήρθατε στις υπηρεσίες μας ενοικίασης αυτοκινήτων στο όμορφο νησί της Σαντορίνης στην Ελλάδα! Το Santorini rent car προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε το νησί με άνεση και στυλ. Συντηρούμε και συντηρούμε τακτικά τα οχήματά μας για να διασφαλίσουμε ότι είναι σε άριστη κατάσταση και προσπαθούμε συνεχώς να υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές στις δραστηριότητές μας.

Εχετε ερωτησεις; Καλεστε στο WhatsApp...
Δεν υπάρχει επιλεγμένη κατηγορία αυτοκινήτου στη τρέχον Τοποθεσία. Επιλέξτε άλλη κατηγορία!